Van Stress naar Flow

 

Workshop

 

Voor wie

Voor werknemers van een bedrijf, die creatiever met moeilijke, vastgelopen werksituaties om willen gaan bied ik een veelzijdige in house workshop aan, waarin ik je leer (weer) in je flow te komen, waardoor je blik ruimer wordt en je beter kan acteren in verschillende werksituaties.

In je flow komen betekent dat je contact hebt in het hier en nu met je eigen passie en wijsheid en dat je een innerlijke ruimte en rust ervaart om te zoeken naar nieuwe (gedrags) mogelijkheden.

 

Wat leer je

Je leert door middel van onderstaande vier stappen een praktische en telkens toepasbare methode om contact te maken met je eigen flow en zodoende stuurman/vrouw te blijven in verschillende werksituaties en daarmee je eigen verantwoording te nemen.

  • Stoppen: Breuk maken met je automatische, onbewuste stroom van gedachtes, gevoelens en manier van handelen in een bepaalde situatie.
  • Kijken: Door oordeelloos en met waardering stil te staan bij een moeilijke situatie, stopt het vechten, vluchten of verstarren. Je erkent hoe het nu is.
  • Blik verruimen: Door af te stemmen op een ruimer perspectief ga je helder zien wie jij daar bent, wie de ander is en wat je wilt in deze situatie.
  • Integreren: Vanuit de toegenomen helderheid ga je concreet en creatief vormgeven wat je werkelijk wilt in deze situatie.

Dit doe ik in een 4 uur durende workshop met behulp van Zijnsoriëntatie en Tai-Chi.

Zijnsoriëntatie en de oosterse verchtsport Tai-Chi hebben een groot arsenaal oefeningen waar ik dankbaar gebruik van maak om het doel van de workshop te bereiken.

 

 

Investering:

  • Dagdeel van 4 uur in house
  • € 500,= per dagdeel excl. 21 % btw.

 

De workshop wordt gegeven door Peter Valstar, ervaren bewustzijnstrainer en human potential coach.