Van Stress naar Flow

 

Workshop "Van stress naar flow", een Zijnsgeoriënteerde benadering.

 

Voor wie

Voor werknemers van een bedrijf, die creatiever met moeilijke, vastgelopen werksituaties om willen gaan bied ik een veelzijdige in house workshop aan, waarin ik je leer (weer) in je flow te komen, waardoor je blik ruimer wordt en je beter kan acteren in verschillende werksituaties.

In je flow komen betekent dat je contact hebt met je eigen passie en wijsheid, in relatie staat met de wereld om je heen en dat je een innerlijke ruimte en rust ervaart om te zoeken naar nieuwe (gedrags) mogelijkheden.

 

Wat leer je

Je leert door middel van onderstaande vier stappen, een praktische en telkens toepasbare methode, om contact te maken met je eigen ruimte en innerlijke flow en om vandaaruit in relatie te blijven in en met  de verschillende werksituaties.  Nu kan je gedrag ontwikkelen die zowel aansluit bij je eigen wensen, als passend is voor het geheel. Je neemt verantwoording.

  • Stoppen: Breuk maken met je automatische, onbewuste stroom van gedachtes, gevoelens en manier van handelen in een bepaalde situatie.
  • Kijken: Door dan oordeelloos en met waardering stil te staan bij deze situatie, stopt het vechten, vluchten of verstarren. Je erkent hoe het nu is.
  • Blik verruimen: Door af te stemmen op een ruimer perspectief ga je helder zien wie jij daar bent, wie de ander is en wat je wilt in deze situatie.
  • Integreren: Vanuit de toegenomen helderheid ga je concreet en creatief vormgeven wat je werkelijk wilt en wat passend is in deze situatie.

Dit doe ik in een 4 uur durende workshop met behulp van Zijnsoriëntatie en Tai-Chi.

 

 

 

Investering:

  • Dagdeel van 4 uur in house
  • € 500,= per dagdeel excl. 21 % btw.

 

De workshop wordt gegeven door Peter Valstar, leraar Zijnsoriëntatie, ervaren bewustzijnstrainer en human potential coach.